tiistai 4. tammikuuta 2011

Valosarjoista sananen

On tammikuun neljäs päivä ja joulukuusi seisoo edelleen salin nurkassa. Samoin paikoillaan on kaikki jouluvalot ja muut koristeet, joita tänä vuonna on kuitenkin ollut aika vähän. En edes miellä kaikkia joulukoristeiksi. Hyvää joulua -kyltit voisi ehkä pikkuhiljaa kuitenkin ottaa pois ;)

Sananen sähkökäyttöisistä tunnelmavaloista. Meillä on ollut kaksi tällaista suoraan pistorasiaan kytkettävää sarjaa ja molemmissa on nyt ilmennyt silikoni(?)koristeiden käryämistä. Mitään hajua en ole havainnut, mutta vika on selvästi nähtävissä.


En ole näitä polttanut kuin silloin kun olemme itsekin kotosalla, mutta nyt hävitin nämä sarjat kyllä ihan kokonaan. Tarkkailkaa tekin valosarjojanne ja hävittäkää epäilyttävät.

Lumihiutalekoristeet otin talteen, josko niistä keksisi jotain. Ideoita? Jos ei muuta niin näin niitä voi ainakin käyttää..


Eri sarjoissa on eri kokoisia koristeita ja jostain vanhasta sydänsarjasta tuli aikoinaan passelit silmukanputoamisesteet 4 mm puikoille.

Lapset ovat viettäneet myös piparitalojen murskajaisia. Ranskanpastillit katosivat katoilta jo aiemmin.


Minä olen täydentänyt joulukoristevalikoimaa tekomisteliköynnöksellä. Jos sattuu ensi vuonnakin käymään kuten nyt, että jää varvut ja sammalet lumen alle eikä saa aitoja pöytäkoristeita mistään.


Tämä tekomisteli on roikkunut joulukuun alusta asti meidän sängynpäädyssä. Tehosta en tiedä ;)


Tässä vielä pari otosta ruokailuhuoneesta, missä kattolampussa roikkuvat ihanaiset Possumamman tekemät peltisydämet.Ei kiirettä joulun alasajoon, vaan vieläkin saa joulu meillä jatkua :)

3 kommenttia:

 1. Hei!
  Oli pakko kommentoida noita sun valosarjoja... Nimittäin mulla on käynyt ihan samalla tavalla just samalle valosarjalle.. Enkä uskonut vielä kerrasta -ostin toisenkin samanlaisen valosarjan ja niin tummui sekin!! Heitin kans molemmat pois, koska näyttivät niin epäilyttäviltä... Olis varmasti ollu fiksua ilmoittaa tuosta kauppaan, josta ne tuli ostettua....

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista. En kyllä yhtään muista mistä nuo ostin ja koska, mutta ei nämä kyllä montaa vuotta vanhoja ole. Pakkaukset olen tietenkin hävittänyt. Voisiko olla Tokmanni tai HongKong?

  VastaaPoista
 3. Ilmoitin noista sarjoista myös maahantuojalle ja siellä luvattiin hoitaa asiaa eteenpäin. No, minulle ei ainakaan ole mitään ilmoitettu, mutta toivottavasti tuota sarjaa ei enää ainakaan myytäisi. Tarkkana saa noiden kanssa kyllä olla.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥