keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Tammikuun neljäs
Tänään(kin) olen lukenut joululehteä,
juonut glögiä ja syönyt pippareita. 


On tammikuun neljäs päivä, mutta minun jouluni se vain jatkuu.

Imuroin ja päätin ottaa vielä muutaman kuvan joulukuusesta koristeineen ennenkuin ne täytyy taas pistää laatikoiden uumeniin. Tämä juuri ennen aattoa kaadettu kuusi on pitänyt neulasensa hyvin ja näyttäisi aloittaneen jo kasvunsakin.

Kuusenkerkkiä odotellessa vielä kerran kuvakavalkaadia salin (olohuoneen) jouluilmeestä.


 

♥ Hyvää alkanutta vuotta ♥

9 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma! Oikein hyvää ja onnellista Uutta Vuotta 2012!

  t.Lissu
  http://lissunomablogi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

  Meilläkin mietittiin, että onpas kuusi pitänyt hyvin neulasensa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos toivotuksistanne Lissu ja Pami.

  Pelkäsin neulaskatoa, kun ei kaato ollut ihan kuunkierron mukainen. Kaipa tuo leuto sääkin saattaa vaikuttaa, kun kuuselle ei tullut niin suurta lämpötilashokkia kuin viime vuonna. Viime vuonna pakkasta taisi olla yli 20 ja meidän kuusi tuotiin suoraan pihalta sisälle sulamaan.

  VastaaPoista
 4. Ihanan tunnelmallista. ♥
  Kaikkea hyvää vuoteen 2012! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Hanna. Tunnelma tuossa huoneessa tahtoo olla vain kovin katoavaista kun viereisestä lastenhuoneesta ajatuu kaikenlaista peliä, vaatetta jne. Samalla huomaa hyvin senkin, kuinka aika pienellä siivouspanoksella; imuroinnilla, tasojen tyhjäyksellä ja tyynyjen pöyhimisellä jne tilanteen saa taas palautettua, ainakin hetkeksi ;)

  VastaaPoista
 6. Nättiä on :)
  Meillä minä ehdotin sunnuntaina, että raivaisin kuusen tänä vuonna jo illalla pois mutta mieshän siihen tomerana, että "kyllähän se kuuluu sinne tammikuun kuudenteen pitää ja kun tänä vuonna on niin nättikin" :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos sukeltelja kommentistasi. Meillä on niin hyvin vielä kuusi kuosissa, että menköön vaikka nuutinpäivään. Täälläpäin kun liikkuu niitä nuuti/nuuttipukkejakin joulua pois hätistämässä.

  VastaaPoista
 8. Toi katti kuusessa on niin tuttu ilmiö! :D
  Äidilläni oli viime jouluna kolme kissaa (omani,omansa ja yksi sijoitettu) ja kuusessa pelkästään olkisia koristeita. NOH.
  Yhtenä aamuna yksi onneton koriste tuhannen kappaleina keskellä lattiaa ja kolme viattoman näköstä karvaturpaa köllöttemässä sohvalla...

  VastaaPoista
 9. Meillä on myös kolme kissaa, mutta kuusi on saanut suurinpiirtein olla rauhassa. Ehkäpä pallot eivät jaksa kiinnostaa kun pääsee kunnon hiirijahtiin. Noita alimpia punaisia palloja nuo nuoremmat "tytöt" ovat joskus käyneet vähän kokeilemassa.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥