lauantai 7. joulukuuta 2013

Hiiriä ja kissoja

Kylmenevät ilmat ovat saaneet aikaan sen, että välikatolla on rapissut monena iltana. Onneksi meillä on hiirtentorjunajoukot valmiina, jos rapina tulee liian liki. Tässä taloontulojärjestyksessä: HattiWatti, Pippuri, Iines ja Viiru.

Nuoremmat kissat ovat hiirten lisäksi hulluna villaan, joten tämä Facebookin Sisustushulluihin lisätyn kuvan innoituksena syntynyt jouluhiiri on myös suuressa vaarassa, ellei sen sijoituspaikka ole kissantassujen ulottumissa.


Tämän neulahuovutetun hiirulaisen villakuoren sisälta löytyy rautalankaa ja styroksmuna. Koska hiirenkään ei ole hyvä olla jouluna yksin, kysynkin teenkö sille kaverin? Entä haluatko, että otan työvaiheista muutamia kuvia tänne ohjeeksi? Kommentoi jos haluat, niin otan kameran huovutuskaveriksi.

Tässä sama hiiri vielä vanhan hiirenloukun päällä istuskelemassa. Häntä on tainnut jäädä loukkuun jumiin ja siksi siinä on nyt side. Loukku on peräisin mummolasta ja käytössä se ei enää ole painepesun jälkeen ollut. Loukku on iso ja majailee normaalisti astiakaapin päällä.


Mukavaa lauantaipäivän jatkoa!

10 kommenttia:

 1. Ihanan kauniita kissoja!

  p.s. yritin eilenkin kommentoida, mutta tuo sanavarmistus on vaan niin niin hankala. Monta kertaa yritin, mutta sanoista ei saa selvää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin takkuillut noiden sumeiden kuvien kanssa muissa blogspot-blogeissa ja hankala tuo on. Otin tuon tarkistuksen nyt kokeeksi pois ja uusiin postauksiin tulevat kommentit pitäisi tulla heti näkyviin.

   Poista
  2. Kiva :) jouduin itse laittamaan tuohon toiseen blogiini kommenttien hyväksynnän vanhempiin teksteihin kun tuli niin paljon roskapostia. Joulublogiani ei onneksi nuo roskapostit ole vielä löytäneet.

   Poista
 2. Ihania kisuja. Onko tuo nyt Iine, joka ottaa todella rennosti, ihana <3

  Hiirikin on ihana, onneksi tuo ei rapistele välinatolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kirjava rentokisu on juuri Iines. Kova hiirikisu silloin kun ei rentoile noin :)

   Poista
 3. Ihana kissanelikko! Hiirikin on aivan ihana ja ohje olisi kiva saada. :) Eli ei muutakuin hommiin vaan kameran kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huovutan hiirelle kaverin ja kuvailen homman. Ohjetta tullee näkyviin maanantaina, ellen huomenissa ehdi postailla. Siihen asti mukavaa iltaa kaikille ♥

   Poista
 4. Meidän koirakin rentoutuu joskus samanlailla kun tuo teidän raidallinen kissa :) Ja ohjetta ehdottomasti kehiin! :)

  VastaaPoista
 5. Kuvaa vain huovutuksen eri vaiheita, olisin kiinnostunut. Sympaattinen hiiri! Hyvää joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitus on kuvata, en vain tiedä mihin tämä aika tahtoo kadota. Ensin piti tulla hiirelle kaveriksi Lucia neito-hiiri, mutta tällä menolla tulee kohta uudenvuodenhiiri. Teen kyllä ohjeen, kun vain tulee sopiva väli.

   Poista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥