torstai 12. joulukuuta 2013

Kirje Joulupukille

Rakas Joulupukki

Tänä vuonna en ole tainnut olla kovinkaan kiltti. Eilenkin tuli hermostuttua urheiluharjoituksiin lähteneille lapsillle siinä normaalissa missonmunpipo-jokuveimunhanskat-mikssätönitsiinä-lähtötuiskeessa. Harmittaa, mutta samaan hengenvetoon haluan myös kertoa, että en ole piilottanut lasten käsineitä (en edes niitä viidensiä, mitkä pelastin pihalta märkänä) ja että tuota harjoituksiin lähtemistä on meillä kyllä harjoiteltu pienimmänkin osalta noin viiden vuoden ajan. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa jo sujumaan. Siis pitäisi, eikö sinustakin?

Itseäni rauhoittaakseni otin kupin kahvia ja klikkasin auki suosikkijoulukanavani NACR -jouluradion, minkä rauhallinen joulumusiikki auttaa mielen kuohuntaan. Sinunkin kannattaa kokeilla, jos joulutohina alkaa käymään liiaksi mielenrauhan päälle. Kirjailen tästä kahvikupin ääreltä samalla muutaman materialistisen toiveen, jos lahjabudjetissasi on jotain minulle varattuna ja et sattuisi vielä tietämään mistä pidän:

  • Liukumaton, hajuton joogamatto
  • Ulkotyökäsineet
  • Raakasuklaata, mutta tavallinenkin tumma käy kyllä
  • Pyjama (perus puuvillaa, ei satiinia tai muuta liukasta materiaalia)
  • Harmaa lyhytnukkainen lampaantalja

Risujakin saa tuoda, jos niitä olen ansainnut, niillekin keksin kyllä käyttöä. Nyt täytyy rientää muihin askareisiin ja joulukorttipuuhiin. Aattoiltaa odottaen..


PS. En ole unohtanut jouluhiiren ohjeen tekemistä, mutta en vain ole vielä ehtinyt siihen tarttua.

1 kommentti:

  1. Älä turhaan kiirehdi jouluhiiren ohjeen kanssa, joulun jälkeen taitaa vasta olla aikaa sitä yrittää tehdäkin, ensijouluksi siis.
    Mukavaa joulun odotusta! :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥