tiistai 26. marraskuuta 2013

Tonttuilua musiikin tahtiin

Tonttupuuhissa tänäänkin...


Eivät nämä kuitenkaan kaikki meille jää asumaan. Jos vanhoihin merkkeihin on uskominen, niin yhtään ei jouluaattona enää hyllyn reunalla istu.

Ikkunat irroitin purkukuntoisesta navetastamme jokunen vuosi sitten ja kiinnitin ruokahuoneen seinään. Vasta tänä syksynä innostuin kiinnittämään kälyltä saadut tapetin jämät tuonne ikkunoiden taakse. Voisihan sinne lisätä jotain muutakin, vaikka valokuvia tai muistoja talon vaiheista.


Ikkunoissa roikkuviin naruihin ripustan tänäkin vuonna meille tulevia joulukortteja. Niitä odotellessa roikotan piparimuotteja ja käpyköynnöstä. 

Käpyköynnöksen teet helposti: ruuvaa käpyyn silmukkaruuvi (avusta tarvittaessa piikillä tai poranterällä) ja pujota nyöri silmukoiden läpi. Jos pujotat narun silmukan läpi kahdesti, kävyt pysyvät paikoillaan nyörissä, mutta voit silti liikutella niitä.


Huomasin taas pitkästä aikaa, että musiikkia kuunnellessa työnteko on mukavampaa. Poppikoneemme hajosi taannoin ja kuuntelen musikkia nyt kännykän kautta. Latasin eilen (android)kännyyni sekä Jouluradio että Christmas Radio -sovellukset. Jouluradiosta kuuluu nyt vain yksi kanava ja sen anti on ehkä liian jouluista tähän marraskuun hetkeen. Ulkomaisen sovelluksen kautta löytyykin sitten jouluradiokanavia joka makuun. On jazzahtavaa, klassisempaa, lasten, jne.. kanavaa. Suosikkini on kuitenkin ehdottomasti New Age Christmas Radio, mitä voi kuunnella myös netissä. Netistä näet myös tiedot soitettavista kappalaleista. Kuuntele ja nauti!

Leppoisaa tiistaipäivän jatkoa!

4 kommenttia:

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥