perjantai 18. marraskuuta 2011

TähtönenTätä tähteä käytin monena jouluna, kunnes valosarja lakkasi toimimasta ja kaikki varalamputkin oli käytetty. Koska pidän tästä tähdestä, ajattelin tehdä sille jotain. En kuitenkaan lähtenyt etsimään varalamppuja, enkä uutta valosarjaa, vaan otin tähden sisältä rikkinäisen valosarjan pois.

Jos pitää valita kulta tai hopea, niin valitsen hopean, eli tähti tikun nokkaan ja maalaamaan.


Tähden kuivuessa tarkastelin johtoa vielä tarkemmin. Hmmm...


Miltäs nuo pikku pyörylät teidän silmissä näyttävät? Minusta ne näyttävät ihan silmukkamerkeiltä, mitkä sopivat pienempiin puikkoihin. 6-8mm puikkoihin puolestaan sopivat niin ikään valosarjojen silikonitähdet, -sydämet ja -lumihiutaleet.


Tähden kuivuttua laitoin sen sisään vähän jäkälää. Lopuksi työnsin tähden takapuolelta läpi patterilla toimivat led-valot ja kiinnitin ripustusnauhan.Paristokotelon kiinnitin ei-niin-kovin-kauniisti tähden taakse parilla rautalanganpätkällä.


Kuvasin tähden salin hirsiseinää vasten. Normaalisti tähden kohdalla on käkikello ja nurkassa tuolin takana vielä nippu vadelmanversoja. Tuossa on muuten joulukuusen paikka, joten reilun kuukauden päästä tuoli, kello ja pöytä saavat kyytiä toisaalle.

 

Ja kun tuunauksen makuun päästiin, niin näytän läheltä vielä kynttiläastian alla olevaa huopa-alustaa. Se oli alunperin kermanvärinen ja steariinin tahrima. Mustalla spraylla siitäkin tuli vielä kelvollinen ja vähän valurautamainen.


Tuiketta viikonloppuusi!


2 kommenttia:

  1. IHANA tähtönen!! Jäkälä onkin suloista tuolla sisällä♥

    VastaaPoista
  2. Kiitos tinttarus. Ja yhtä lailla tuommoisen koristeen voisi täyttää myös sammaleella. Tosin silloin tähden paikka olisi ulkona.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥