tiistai 30. joulukuuta 2014

Tee tuoksuva tähtiTähti, mikä piti tehdä hyvissä ajoin ennen joulua, kun nuo kanelitangotkin tuli ostettua sisustuskaupan kesäalesta. Mutta käyhän se näinkin, välipäivienkin pienenä puuhasteluna.


Tarvitset: 
♥ 10 kanelitankoa 
♥ 5 puuhelmeä
♥ rautalankaa

Rautalangan on hyvä olla hieman puolalankaa paksumpaa, käyttämäni lanka oli ehkä noin 1 mm paksuista. Lisäksi tarvitset tietysti katkaisupihdit sekä narua tai nauhaa ripustamiseen.

Avaa ja suorista rautalankaa vajaan metrin matkalta. Pujottele kanelitangot ja puuhelmet rautalankaan siten, että puuhelmien väliin tulee aina kaksi kanelitankoa. Katkaise rautalanka jättäen vajaan 10 sentin langanpää "päättelyyn". Jätä mieluummin hieman liikaa lankaa kuin liian vähän, sillä tankoja voi joutua tähden sakaroita taitettaessa hieman siirtämään kauemmaksi toisistaan.


Taittele tähti aloittaen rautalangan keskikohdalla olevasta puuhelmestä. Helmet tulevat tähden sararoiden päähän. Lyhennä ja yhdistä rautalangan päät toisiinsa.


Lisää ripustusnaru ja/tai rusetti. Ripusta naulaan tai vaikka joulukuusen latvaan.


Sää on lauhtunut, mutta yöllä satanut lumi on vielä pysynyt puiden oksilla. Uutta pakkasta ja pyryä odotellen toivon sinulle hyvää loppuvuotta.


1 kommentti:

  1. Tällainen ihana joulublogi mennyt minulta ohi silmien! Laitankin osoitteen heti blogilistalleni, että se on tulevan joulun alla heti esillä :) Iloa uuteen vuoteen!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥