torstai 18. joulukuuta 2014

Pakkausnauhatähti nro 2

Pöytäkone on huollossa ja tämä päivitys tulee suoraan kännykän pieneltä ruudulta. Kuvat käsittelemättöminä ja turhankin isoina. Edit 19.12.2014 kuvia retusoitu ja suoristeltu hieman.


Pakkausnauhaa löytyi taas postipaketin kyljestä, enkä sitä osannut nytkään roskiin laittaa. Pinterestistä bongasin joskus paperista tehtynä tällaisen tähtikoristeen, ja jäin miettimään mietin miten se onnistuisi pakkausnauhasta.

Aika vaikeasti käsiteltävää ja liukasta tuo nauha kyllä on, mutta nitojalla sen saa aisoihin. Tarvittaessa voi käyttää apuna teipinpaloja, että saa palat ennen nitomista kohdalleen.

Tässä tähdessä käytin ohjeesta poiketen 28 cm pituisia pakkausnauhasuikaleita. Suikaleita tarvitaan 12 kappaletta. Tähden ohje löytyy osoitteesta: http://www.fabartdiy.com/how-to-diy-pretty-weave-paper-star-snowflake/


Kylläpä se aatto lähenee kovalla vauhdilla ja monta puuhaa  on vielä tekemättä. Vieläkös tässä ehtisi yhdet sukat neulomaan? Eiköhän jos pistää töpinäksi. Intoa lisää kummasti hentoinen lumipeite. Kumpa se nyt pysyisi edes hetkisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥