maanantai 6. joulukuuta 2010

Maassa maan tavalla


En puhu ranskaa, enkä ole siellä edes käynyt. Latinaakin osaan vain muutamin lentävin lausein. Englantia osaan toki hieman enemmän, mutta minusta tuntuu jotenkin pahaenteiseltä kirjoittaa seinään kissankokoisin kirjaimin HOME, kun niitä ihan oikeita hometalojakin on meillä Suomessa ihan riittämiin.

Ruotsinkielen sisustuksessa sulatan paremmin, onhan se Suomen toinen virallinen kieli. Siitä huolimatta suosin suomenkieltä. Erityisesti näin itsenäisyysäivänä oman äidinkielen tulisi olla jokaisen suomalaisen kunnia-asia.

Näiden sammalkirjainten kanssa meinasi käydä kyllä "ruotsalaisesti", kun tein nämä viimeisistä varastossani olleista sammaleen rippeistä, mutta täpärästi sain koko sanan aikaiseksi.


Kyltti on ostotavaraa. Nämä suomenkieliset ovat kyllä kaupoissa selvässä vähemmistössä.


Tämä pikkutaulu on tehty tummasta puisesta valmiskehyksestä, jonka olin aikaisemmin jo sutinut huonosti valkoiseksi. Teksti on tulostettu mustesuihkulla. Mustesuihkari odottelee uusia värikasetteja, mutta punaista väriä riitti vielä hyvin. Ruutunauha on nidottu taakse ja pikkutaulu nostettu naulaan roikkumaan.


Jouluajan voi tarkistaa tästä eteisen kellosta. Teksti on taivutettu 2 mm rautalangasta.


Hyvää itsenäisyyspäivää

2 kommenttia:

  1. Onpa täällä oikein ihana joulublogi ja paljon olet väkertänyt ihanuuksia. Aivan mahtava tuo nalle:) Oikein ihanaa joulunodotusaikaa toivottelen!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥