perjantai 31. joulukuuta 2010

Joulukuusi 2010

Moni tuntuu heittäneen kuusensa jo pihalle, mutta meillä vielä tunnelmoidaan kuusen valossa.

Viime vuoden hopeanväriset pallot jäivät odottamaan tuunausta, kuten vähän epäilinkin. Aatonaattona kinkkumittarin ostoreissulla mukaan tarttui 50%-alesta muovisia karkkikeppejä ja hopeisia lintuja. Hopeista nauhaakin olisin ostanut, mutta niin taisivat muutkin haluta, kun vastassa oli vain tyhjät hyllyt.

Kauniit punaiset lasilinnut tulivat naapurista, kiitos.


Kuusenjalka piti mahduttaa pajukoriin, mutta eipäs mahtunutkaan siihen, eikä mihinkään muuhunkaan kotoa löytyneeseen astiaan. Tämä asia pitääkin hoitaa kuntoon jo tammikuussa, että ensi jouluna kuusi on nätimmin esillä.

Kuusen alle piti myös tulla virkattu matto ja tulikin.. mutta se jäi käsiongelmien takia keskeneräiseksi. No tehdään matto valmiiksi sitten ensi jouluksi.

Koristevalikoimaa täydensin vielä eilen kolmella pienellä puisella keinuhevosella ja nuo virkatut kärpässienetkin muistin ripustaa kuuseen vasta joulun jälkeen.

Variseehan kuusi jo vähän, varsinkin kun lapset juoksevat kuusen ohi niin, että joku paikka aina osuu siihen. Olkoon silti sijoillaan ainakin ensi viikolle asti. Kuusen kanssa ei voitu toimia niinkuin ohjeet sanovat, vaan se tuotiin aatonaattona rytäkällä saliin -26 asteisena. Tässä vielä koko kuusi.


Mukavaa vuoden viimeistä päivää!

1 kommentti:

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥