tiistai 7. joulukuuta 2010

Valomekko

Heti aluksi kerron, että tässä ei ole kyseessä oma ideani. Näin muutaman vuoden takaisissa joulumyyjäisissä somisteena tällaisen, mutta pidemmän, taiteilija Anja Karkku-Hohdin tekemänä. Hän puolestaan kertoi löytäneensä tämän ihanan idean ranskalaisesta Maria-Claire Idees -lehdestä.


Kuvan mekko taitaa olla jo kierrätetty muuhun käyttöön, kun en ole siihen vielä törmännyt. Jossain pitäisi kyllä olla jäljellä vielä yksi kertakäyttötyynyliiina. Ohut lakanakangaskin, sideharso tai hallaharso (pihalla) toiminee yhtä hyvin. Tuohon kun lisää vielä pitsejä tai vaikka pieniä taskuja namuille, niin varmasti tulee nättiä. Tässä yksinkertaiset teko-ohjeet:


Valoiksi kannattaa valita kuumenemattomat led-valot tai ainakin muuntajallinen valosarja. Pihakäyttöön tietysti ulos sopiva sarja.


Valoisaa tiistaita!

3 kommenttia:

  1. Voi ei mikä ihanuus. Ihankuin haamut olisvatten pyykkiä ulos laittaneet;) Hauska!

    VastaaPoista
  2. Muistankin nähneeni tuon Anja Karkku-Hohdin työn jostain myyjäisistä, jotka pidettiin siellä Noormarkun entisellä urheilutalolla. Kaunis on tämä sinunkin versiosi.

    VastaaPoista
  3. Mikään ei estä tekemästä samalla tekniikalla vaikka enkelin siipiä :) olisko ne vähemmän haamumaiset? Rakenteen sisälle voi laittaa vielä kanaverkkoa tukemaan muotoa.

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥