perjantai 23. joulukuuta 2011

Aatonaaton (perinteinen) valitusvirsi

Aatonaatto. Tekemistä on paljon ja pinna kiristyy. Tulin hetkeksi tähän koneelle rauhoittumaan ja kurkkimaan miten teidän jouluvalmistelut sujuvat.

Juuri nyt joulumieli on hiukan kateissa, mutta toivottavasti se vielä löytyy, kun päästään pakkopullan jälkeen mukavampiin puuhiin. Lapsille olisi luvassa vielä ainakin piparinleivontaa ja kuusenhakua ja -koristelua. Ja illan kruunaa joulusauna.

Salin iso kranssi muuttui talvisemmaksi pienillä hopeanvärisillä kuusenpalloilla. Vielä kun löytäisi ne isommat pallot ja kuusenkynttilät, jotka perinteisesti ovat aina hukassa.


Näin meillä, miten teillä? Joko sinulla on kaikki valmista ja olet päässyt mielessäsi joulun olotilaan?

Niille, jotka eivät vielä ole, toivon lisää voimia ja jaksamista. Ole itsellesi armollinen. Ei joulu mene pilalle jos ostit vääränväriset lautasliinat, tai et jaksanutkaan tehdä kaikille itsetehtyjä lahjoja.

Hetki sitten kihisin kiukusta tähän koneelle tullessani, mutta tässä kirjaimia ja sanoja pyöritellessä kiukku haihtui ja jaksan taas jatkaa. Taidan kutsua mörököllitkin glögille ja piparille. Kyllä se tästä ♥

Urheilutermein totean tähän loppuun, että

...jaksaa, jaksaa! Loppukiri!

2 kommenttia:

  1. Kyllä jaksaa! Tsemppiä sinne loppupuristukseen ja huomenna ollaankin jo maaliviivalla:) Kaiken hulinan jälkeen on kiva rauhoittua ja toivottelenkin oikein rauhallista joulua!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥