perjantai 9. joulukuuta 2011

Peura lasikuvussa

Myrksy on tulossa. Asumme ilmajohtojen päässä, joten on syytä tarkastaa taskulamput ja asetella kynttilät valmiiksi. Ja aion kyllä muutoinkin saastuttaa huoneilmaani polttamalla kynttilöitä, vaikkeivat sähköt menisikään.


Ja menihän ne.. -juuri tätä kirjoittaessa, mutta tulivat onneksi melko pian takaisin. Täytyi samantien laittaa pesukoneet jylläämään. Metsän puut huojuvat jo aika lailla, mutta tämä peura saa aterioda ihan rauhassa kupunsa sisällä.


Selasin muutama viikko sitten kirjastossa lehtiä ja olisiko ollut Kotipuutarha-lehti, missä oli laitettu lasikuvun alle hienoja asetelmia kuistin ja terassin koristeeksi.

Minäkin etsin ensin pientä "hopeista" peurakoristetta, mutta sitten törmäsin tähän maalattavaan posliinikoristeeseen. Peura ja pieni sammalmätäs mahtuvat juuri tuohon pieneen lasikupuun. Sammaleen pinnalle ripotin vielä muutaman akryylihelmen.


Mukavaa pyrypäivää!

4 kommenttia:

 1. Meilläkin tuulee aikalailla, täytyy täälläkin varautua kynttilöin:)
  Kauniilta näyttää peura lasikuvussa!

  VastaaPoista
 2. Meillä ei itseasiassa pärjää pelkillä kynttilöillä vaan täytyy laskea vettä kattilat ja ämpärit täyteen, kun on oma porakaivo. Ilman sähköä ei vesi nouse hanaan. Vielä kun olisi puuhella, niin ei olisi mitään ongelmaa ruuanlaitonkaan suhteen. No, kakluunissa voi onneksi tehdä jotain, ainakin paistaa makkaraa :)

  Nyt pyryttää jo ihan kunnolla ja kävin hakemassa navetalta pöllitonttuja pihaa vartioimaan.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis asetelma lasikuvussa : )
  Meilläkin pyryttää ja tuulee aikalailla, mutta onneksi täälläpäin sähkökatkot ovat aika lyhyitä.
  Toivotaan, ettei teillekään tule pitkää katkoa : )

  VastaaPoista
 4. Kaunis asetelma ja ihanat nuo edellisen postauksen joulupuusi, luonnonmukaisuus vetoaa!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥