lauantai 14. tammikuuta 2012

Nuutinpäivän jälkeen

Nuutinpäivä meni, mutta meidän kuusi ei.


Muut joulukoristeet keräsin jo pois, mutta kuusta ajattelin katsella niin kauan kun siitä alkaa neulaset varisemaan. Mikäs tässä, kerkkiä mutustellessa.


Amarylliksen toinen kaatuileva varsi jatkaa kukintaansa maljakossa. Ja kynttilöitä kuluu edelleen, mutta värit ovat vaihtuneet valkoiseen.Näitä kynttilöitä en välttämättä malta ainakaan tänä talvena polttaa. Ehkä sitten kun tuosta pölyyntyvät.


Vihdoin tuntua siltä, että maltan sulkea tämän joulun muistojen arkistoon, ja siirtyä nauttimaan talven riemuista. Tulevana syksynä täytyykin täräyttää joulu taloon jo marraskuussa, ettei tarvitse ihan tammikuun puolenväliin fiilistellä ;)


Lego-joulukalenteripohjaan jäädytetyistä kuutioista tehty lyhty

Kiitän kaikkia tätä blogia seuranneita kommenteista ja tervehdyksistä. Toivon teille kaikille hyvää mieltä tulevaan kevääseen, kesään ja syksyyn. Mutta sitä ennen, nauttikaa talvesta!

Nähdään taas päivien pimetessä ♥

4 kommenttia:

 1. Tänään 17.1. tuo kuusi sitten sai lähteä pihakoristeeksi, kun unohtui kastelu yhtenä päivänä ja kerkät pääsivät kuivumaan. Kuusesta tuli hetkessä melkoinen näky kun nuo kerkät retkottivat alaspäin.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis blogi täältä löytyi! Ryhdyn toiveikkaana lukijaksi- jospa tänä jouluna saisi yhtä kauniita kuvia ja tunnelmia. Heti piti kahlata läpi koko blogi!

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihana joulublogi täällä ja hurmaavia kuvia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Mimura ja Heli visiiteistänne. Tänä vuonna en ole tänne vielä mitään kirjoitellut, kun ei ole "jouluttanut" vielä yhtään. Kynttelikötkin on vielä hakematta alakertaan.

  Ehkäpä se tästä taas.. kyllä tänne sitten tulee juttua kuvineen kun vauhtiin päästään.

  VastaaPoista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥