maanantai 4. tammikuuta 2016

Joulukortti 2015


Myöhässä olen toivottelemaan hyvää joulua, ellen sitten jo ensi joulua toivottele. Päivitän tänne lähipäivinä kuitenkin muutamia joulujuttuja ja tämän joulukorttijutun lähinnä oman muistin tueksi. Täältä on huonomuistisen ihan kiva katsella myöhemmin, minkälaisia kortteja on tullut tehtyä ja lähetettyä. Käsin kirjoitettu muistikirja olisi tietysti paljon hienompi juttu, mutta parempi blogikin kuin ei mitään.


Tänä vuonna kävi aikapulan takia niin, että ihan kaikille en ehtinyt itse tehtyä korttia väsämään. Nämäkin tein tietysti vanhan kaavan mukaan viimeisenä joulumerkin -päivänä.


Osaan korteista tuli musta pohja ja osaan punainen kaksipuoleinen. Minulla on joulukorttiosoitteet taulukossa ja täytyykin heti muistaa päivittää sinne muutama uusi nimi. Nolottaa, kun unohdin ilmiselviä tapauksia, minne olisi kortti pitänyt laittaa. Ensi jouluna muistan.


Hetken aikaa korttiseinä näytti kovin tyhjältä, mutta sai mukavasti täytettä, kuten tästä karmeasta joulupäivän salamaräpsystä näkyy.


Hyvää alkanutta vuotta tämänkin blogin puolelta. Joulu tulee tänäkin vuonna

2 kommenttia:

  1. Hei! Sinulla on molemmissa blogeissasi aivan ihania joulukuvia ja puutarhakuvia ja askartelukuvia... Kotisi näyttää todella kauniilta.
    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥