keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Ensilumi

Ensilumi satoi 21.11.2011 yönä ja pysyi maassa päivän.


Maisema oli hetken valoisa ja oma olokin virkeämpi.


Nyt on taas tasaisen harmaata, +3 astetta ja huomenna pitäisi olla vieläkin enemmän lämpöä. Minun pitäisi kyllä iloita sulasta maasta, sillä saan tehtyä sammaltyöt tuoreesta sammaleesta. Mutta kuitenkin kaipaan lumista maisemaa. Nytkin on uskomattoman hämärää, vaikka kello on kaksi iltapäivällä.

Katselin joulukuvia digikuva-ajalta ja totesin, että ainakin vuonna 2007 nurmikko viheriöi kauniisti vielä 20.12. ja tämän kelkkailijan olen kuvannut samana vuonna Lucianpäivänä. Pysyvä lumi näyttäisi tulleen vasta tammikuun toisella viikolla.


Jotain tällaista täytynee viritellä pihaan tänäkin vuonna, jos kelkka ei muuten pääse käyttöön. Tänään voisin ainakin hakea portaille vintiltä keramiikkalumiukon ja laittaa sinne sisään valosarjan. Valosarjoista tuli taas mieleen tämä lumihiutale-valosarja. Onko sinulla samanlainen? Jos on kurkista tähän vanhaan postaukseen.


Yksi jouluun liittyvä homma on onneksi hoidettu. Joulukortit! Tilasin Ifolorilta postikortit omalla kuvalla. Lapset saavat vielä neulahuovuttaa vaikka sydämiä, tai piirtää omat jouluterveisensä joidenkin korttien mukaan. Seuraavaksi voisikin sitten käydä lahjalistan kimppuun.Kelkkakelejä odotellen ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät aina, kiitos ♥